Denne siden er utviklet av meg, Trond Åge Langtind. Jeg hadde satt pris på en liten donasjon om du benytter denne tjenesten. Les mer

Tilbakemelding | Hvordan virker det

Informasjon

En pandemi er ikke noe vi opplever hver dag. At vi skal ha en oversikt over alle som har vært innom et lokale er heller ikke noe vi opplever så ofte. Men da behovet meldte seg på jobb, så laget jeg denne løsningen for å få noe som var så enkelt at selv bestemor skulle klare det!

Denne tjenesten skal være så enkel og minimal at de som benytter den slipper å trykke seg gjennom mange sider, bare for å si at de har vært der.

Informasjonen oppgitt på denne siden skal kun benyttes dersom det skulle bli behov for å gi liste over besøkende til smittesporing. All informasjon blir automatisk slettet etter 10 dager.

Ønsker du å benytte denne tjenesten, har jeg nå gjort det slik at hvem som helst kan benytte denne siden. Fordi jeg tror på å hjelpe andre!

Trond Åge Langtind
[email protected]

Tilbakemelding

Ønsker du å komme med en tilbakemelding til meg, kan du fylle ut dette skjemaet og trykke på send, så får jeg det. Enkelt og greit. Fortell gjerne om det er noe du ønsker endret. Eller om de rett og slett bare er fornøyd! ;-)

Hvordan virker det

Når du har registrert en lokasjon, får du en QR-kode som du kan skrive ut.

Denne henger du opp ved ingangsdører eller legger på bordene. Slik at de er lett tilgjengelige.


Når gjestene kommer, tar de opp mobilkamera og holder denne foran QR-kode. Avhengig av hvilken mobil man har, kommer det opp ulike symboler på skjermen man trykker på for å gå til nettsiden.


Får man ikke denne funksjonen til å virke, kan man besøke besokslogg.no og skrive inn koden som du har på det samme arket som QR-koden. F.eks. 5D8JY


Inne på siden skal man legge inn fullt navn og telefonnummer, før man trykker lagre.


Så enkelt er det!

Sikkerhet

Sikkerhet står i høysete, derfor blir all informasjon kryptert før det blir lagret slik at ingen andre skal ha innsyn i dine data.

| | |
v0.10